2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binaların mimarisına iyi kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdemoğlu boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz strüktürda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve yarar paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Birmebzul yangın bapsı modelinin yer aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, standart yangın bapları kabilinden modeller bile bulunuyor.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek arkaışını getirmektedir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan yangın kapısı barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, gaile taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına peklik dereceleri dahil bulunmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu konum kontrol edilmelidir. 

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

üste, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde işlem adımları genellikle şunları derunerir:

Report this wiki page